Primul stagiu de Kaisendo din Romania s-a desfasurat in vara anului 2008 la Iasi si a fost organizat de Asociatia Sportiva Sanada Dojo sub indrumarea lui Sensei Liviu Danila 6 Dan Kaisendo.

A fost de fapt momentul cand pentru prima data sistemul Kaisendo este implimentat in Romania prin intermediul lui Sensei Liviu Danila care-l invita la acest seminar pe fondatorul acestui sistem Soke J.J.Diaz, 10 Dan Kaisendo. Stagiul a fost organizat pentru un numar restrans de persoane, antrenori si instructori interesati de acest nou sistem, care au abordat cu toata seriozitatea acest nou sistem necunoscut pana atunci in Romania.

Stagiul s-a desfasurat pe intervalul a doua zile, toti cursantii avand o satisfactie deosebita pentru lucrurile noi si interesante accumulate la seminar.

Cu totii ne-am dorit o revedere pentru a patrunde cu adevarat in interesantele taine ale noului sistem pentru Romania, Kaisendo.

înapoi la lista cu galerii foto

Calendar Activități

Vezi Calendarul Activitatilor Federației Române de Kaisendo

Foarte important

DVD-Stagiu-Kanazawa_m

DVD-ul oficial cu imagini de la stagiul cu Kancho Kanazawa din 2011, se poate comanda doar prin telefon la nr. 0745.186.957 sau 0728.254.617