In perioada 28-29 Noiembrie 2009, la Bucuresti s-a desfasurat cel de-al II lea seminar de Kaisendo din Romania, organizat de Asociatia Sanada Dojo Iasi si C.S."Dragon" Bucuresti.

Seminarul s-a desfasurat la Sala de Judo din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" si a fost sustinut de Soke J.J.Diaz - 10 Dan, din Spania, fondatorul sistemului Kaisendo. La acest seminar au participat un numar de aprox. 90 de sportivi din cadrul: C.S."Dragon" Bucuresti, A.S.Sanada Dojo- Iasi, C.S.Combat Group - Ploiesti, C.S. Genshin Iasi , C.S.Budokai- Bucuresti si C.S.Ronin Budokan Bucursti. Seminarul s-a desfasurat intr-o atmosfera extraordinar de placuta, toti participantii savurand cu deosebit interes tehnicile predate de Soke J.J.Diaz.

De un mare interes pentru cursanti a fost primul seminar, in cadrul caruia Soke J.J.Diaz a pus accent pe tehnicile aplicate pe punctele vitale si teoria meridianelor energetice. Tehnicile de autoaparare si de imobilizare "policial self defence", au fost tema urmatoarelor doua cursuri care ne-au adus un imens bagaj de cunostinte in custodia pregatirii noastre. Noi tehnici de imobilizare si dezarmare au fost prezentate de Soke J.J.Diaz care cu o metodica excelenta de predare ne-a incantat cu cele prezentate. Bonusul acestui seminar a fost ultimul curs in care dupa aprofundarea noilor tehnici invatate, cursantii au avut privilegiul de a invata tehnica de manuire si folosire a tomfei. Aceasta arma folosita in special de politie, a reprezentat tema a numeroase tehnici de manuire, de aparare si atac, tehnici care initial inabordabile fiind, sau dovedit a fi de un mare interes.

Seminarul s-a incheiat intr-o atmosfera destinsa cu inmanarea diplomei de participare fiecarui cursant si cu promisiunea revederii la urmatorul stagiu din 2010.

înapoi la lista cu galerii foto

Calendar Activități

Vezi Calendarul Activitatilor Federației Române de Kaisendo

Foarte important

DVD-Stagiu-Kanazawa_m

DVD-ul oficial cu imagini de la stagiul cu Kancho Kanazawa din 2011, se poate comanda doar prin telefon la nr. 0745.186.957 sau 0728.254.617