Anul acesta Stagiul de Vara Kaisendo, s-a desfasurat in statiunea Cap Aurora unde ca de fiecare data conditiile de cazare si de masa au fost excelente.

Programul stagiului a fost variat, antrenamentele desfasurandu-se zilnic, la orele diminetii si chiar la rasaritul soarelui, lucru care a fost destul de greu pentru unii sportivi cu mult mai prieteni cu somnul dulce, decat cu un antrenament pe plaja la ora 5.00 dimineata. Si totusi atmosfera a fost extraordinara si in pofida tuturor vicisitudinilor create de privarea  de somnul dulce al diminetii, toate antrenamentele au fost minunate iar complexitatea lor putandu-le aduce sportivilor noi si noi cunostinte privind tehnicile de Karate, folosirea armelor neconventionale si in special a tehnicilor de autoaparare din noul sistem Kaisendo.


Surpriza cantonamentului a fost ultimul antrenament care s-a desfasurat in apa marii si care pe langa senzatia extraordinara a creat si o excelenta dispozitie si satisfactie tuturor sportivilor.
Cantonamentul s-a incheiat prin oferirea diplomelor de participare tuturor sportivilor intr-o atmosfera calda sub un superb clar de luna.

Speram sa revenim si anul viitor intr-un numar cat mai mare si cu mult mai mult entuziasm.

înapoi la lista cu galerii foto

Calendar Activități

Vezi Calendarul Activitatilor Federației Române de Kaisendo

Foarte important

DVD-Stagiu-Kanazawa_m

DVD-ul oficial cu imagini de la stagiul cu Kancho Kanazawa din 2011, se poate comanda doar prin telefon la nr. 0745.186.957 sau 0728.254.617