In data de 30 Noiembrie 2010 la Bucuresti s-a desfasurat primul Campionat  de Kaisendo, competitie care a reunit un numar de 85 sportivi de la 5 Cluburi afiliate la organizatia noastra.

Pentru primul Campionat de Kaisendo putem spune ca s-a desfasurat in conditii foarte bune de organizare, sportivii participand in numar mare la cele 7 probe de competitie, foarte multi dintre ei participand la 5-6 si chiar la toate cele 7 probe

Echipa tehnica de arbitraj a dat dovada de o mare responsabilitate, neexistand nici un fel de contestatie sau nemultumire din partea participantilor.

Pe cele doua suprafete de concurs pana seara tarziu sportivii s-au intrecut in cele 7 probe de concurs, fayr-play-ul si respectul fiind atributul principal al competitiei. De la cei mai mici sportivi de 7-8 ani si pana la seniori, probele de competitie s-au desfasurat fara incidente, meritul deosebit fiind al sportivilor si nu in ultimul rand al arbitrilor care au stiut foarte bine sa coordoneze si sa monitorizeze arice actiune, astfel incat totul a decurs exemplar.

Festivitatea de premiere care s-a desfasurat cu mult dupa apusul soarelui a urcat pe podium pe cei mai buni sportivi si nu putini au fost acestia.

Chiar daca familia noastra este proaspat formata, sportivii au fost bine pregatiti de catre antrenorii lor, lucru ce ni-l dorim si pentru viitor.

Cu siguranta urmatoarea competitie v-a reuni un  numar si mai mare de sportivi argumentul de baza fiind faptul ca multi dintre participantii la aceasta competitie au fost placut surprinsi de probele competitionale, iar altii au participat la competitie dupa o lunga absenta din viata sportiva.

Asadar ne dorim pentru viitor o si mai ampla prticipare si cu rezultate cu mult mai bune pentru toti sportivii.

înapoi la lista cu galerii foto

Calendar Activități

Vezi Calendarul Activitatilor Federației Române de Kaisendo

Foarte important

DVD-Stagiu-Kanazawa_m

DVD-ul oficial cu imagini de la stagiul cu Kancho Kanazawa din 2011, se poate comanda doar prin telefon la nr. 0745.186.957 sau 0728.254.617