In perioada 03 - 05 Decembrie 2010 la Bucuresti s-a desfasurat cel de-al trei-lea seminar de autoaparare totala in sistem Kaisendo.

Si anul acesta fondatorul sistemului Kaisendo Soke J.J.Diaz - 10 Dan, din Spania ne-a onorat cu prezenta si ne-a prezentat tehnici deosebit de interesante si eficace. La seminar au participat un numar mare de sportive, de la prescolari pana la seniori si veterani. Cu totii am fost incantati si placut impresionati de metoda de predare a marelui maestru, care a stiut sa adapteze tehnicile de autoaparare atat intr-o maniera mai blanda pentru micii sportive cat si la situatii cu adevarat reale pentru adulti.

Seminarul a fost organizat pe mai multe sectiuni functie de nivelul de pregatire si de perceptie al participantilor cat si in functie de situatiile create intr-o posibila agresiune. Situatiile create au fost asociate cu agresiuni directe in situatii limita cat si cu situatii de forta majora in agresiuni cu un cutit real. Aceste tehnici au fost prezentate seniorilor si adultilor bineinteles antrenamentul de invatare facandu-se cu arme soft, de antrenament.

In ultima zi a seminarului, Soke J.J.Diaz ne-a prezentat interesante tehnici si combinatii de autoaparare cu bastonul telescopic, arma folosita in special de fortele de ordine.

Si anul acesta seminarul a prezemtat un interes major, toti participantii acumuland un important bagaj de cunostinte si o mare provocare in aprofundarea tehnicilor invatate.

Si Soke J.J.Diaz a fost foarte multumit de prezenta unui numar mare de sportive si de buna organizare a seminarului.

Speram ca la urmatorul curs care se va desfasura in luna Mai 2011, interesul pentru sistemul Kaisendo sa fie cel putin la fel de mare ca la seminarul precedent.

înapoi la lista cu galerii foto

Calendar Activități

Vezi Calendarul Activitatilor Federației Române de Kaisendo

Foarte important

DVD-Stagiu-Kanazawa_m

DVD-ul oficial cu imagini de la stagiul cu Kancho Kanazawa din 2011, se poate comanda doar prin telefon la nr. 0745.186.957 sau 0728.254.617