In perioada 22-24 Octombrie 2010 reprezentantii Romaniei pentru Kaisendo, Dl. Liviu Claudiu Danila - 6 Dan Kaisendo si Dl.Costica Ursac - 5 Dan Kaisendo, au fost invitati la "International Hall of Fame", organizat de "International School of Martial Arts" la Valencia - Spania.

Evenimentul s-a desfasurat in colaborare cu:
- American Marcial Arts Hall of Fame;
- The City Council of Valencia;
- World Union of Grand Masters;
- International Federation of Juk Aikido Hall of Fame;
- East Coast Martial Arts Association;
- Hotel Abba Acteon,
si la care au participat delegati din tari precum: Germania, Andora, Argentina, Brazilia, China, Israel, Italia, Monaco, Portugalia, Romania, Spania, S.U.A.

Comitetul de organizare al evenimentului a fost format din mari maestri ai Artelor Martiale precum: Santiago Sanchis, Paolo Cangelosi, Richard Repsher, George Bierman, Nicolai Smirnov, actorul de filme cu Arte Martiale Vicent Lyn si Directorul marii edituri "Budo International" - Alfredo Tucci.

Printre marii protagonisti ai evenimentului s-au numarat mari nume din lumea Artelor Martiale precum:

J.J.Diaz - 10 Dan Kaisendo, Santiago Sanchis - 10 Dan Juk Aikido, Joseph Williams - 10 Dan Aikido; Evan Pantazi - 10 Dan Kyusho; John Pellegrini - 9 Dan Hapkido, Nicolai Smirnov - 9 Dan Karate, Jose Luis Isidro - 8 Dan Aikido; George Bierman - 8 Dan Goshin Jutsu Karate; Juan Jose Negreira - 7 Dan Kenpo Policial;  David Arama - Instructorul sef Kapap din Israel.

Pe lista invitatilor s-a numarat si marele actor Jackie Chan care din pacate a fost reprezentat de cativa dintre studentii sai care au prezentat si o mica demonstratie de arte martiale.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Hotelului Abba din Valencia intr-o atmosfera de inalta tinuta.

Conferinta Mondiala de Politie de Vineri 22 Octombrie a fost precedata de o interesanta intrunire cu marile nume din lumea artelor martiale.

Seminarul de a II a zi a reunite pe tatami pe toti invitatii la acest important eveniment, si la care,cu totii am facut un interesant schimb de experienta in cele 4 sedinte sustinute de:  Juan Jose Negreira - 7 Dan Kempo Policial;

Nikolai Smirnov - 9 Dan Karate; Master Antonio Montana 5 Dan si David Arama - Instructorul Sef  Kapap din Israel.

 

Seara de Sambata 23 Octombrie a reunit intr-o excelenta tinuta de gala pe toti invitatii de la aceasta editie a "Hall of Fame", unde s-au acordat importante distinctii si onoruri.

Si reprezentantul Kaisendo in Romania, Sensei Liviu Claudiu Danila, a fost distins cu premiul "Instructorul anului 2010", lucru care ne-a onorat si bucurat enorm de surpriza facuta de aceasta prestigioasa institutie.

Speram ca si anul viitor sa putem participa la acest important eveniment din lumea Artelor Martiale.

Calendar Activități

Vezi Calendarul Activitatilor Federației Române de Kaisendo

Foarte important

DVD-Stagiu-Kanazawa_m

DVD-ul oficial cu imagini de la stagiul cu Kancho Kanazawa din 2011, se poate comanda doar prin telefon la nr. 0745.186.957 sau 0728.254.617