Si la "Hall of Fame 2012", reprezentantii Romaniei pentru Kaisendo, Dl. Liviu Claudiu Danila - 6 Dan Kaisendo, Vicepresedinte si Dl. Costica Ursac - 5 Dan Kaisendo, Presedintele Federatiei Romane De Kaisendo, au fost invitati la "International Hall of Fame", organizat de "International School of Martial Arts" la Valencia - Spania.

 

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 26-28 Octombrie 2012 si a fost organizat in colaborare cu:
- The City Council of Valencia
- American Marcial Arts Hall of Fame
- World Union of Grand Masters
- International Federation of Jukaikido Hall of Fame
- East Coast Martial Arts Association
- Hotel Abba Acteon.

La eveniment au participat delegati din tari precum: Germania, Mexic, Argentina, Italia, Monaco, Portugalia, Romania, Spania si S.U.A.

Anul acesta Comitetul de organizare al evenimentului a fost format din mari maestri ai Artelor Martiale precum: Santiago Sanchis - 10 Dan Policial Self Defence: J.J.Diaz - 10 Dan Kaisendo; George Bierman - 8 Dan Ju Jutsu si altii. A fost present ca de fiecare data la eveniment Alfredo Tucci directorul editurii "Budo International".

La gala de decernare a premiilor, anul acesta pe langa demonstratia facuta de reprezentantii "El Scrima" din Italia, Soke J.J.Diaz a prezentat o interesanta demonstratie de Autoaparare care a impresionat intreaga asistenta. Festivitatea de premiere a prezentat in fata asistentei pe cei mai meritorii maestri ai anului 2012, printre care s-au numarat si dl.Liviu Claudiu Danila si Costica Ursac care a fost recompensat cu titlul de "Antrenor al Anului". Nu putem decat sa multumim organizatorilor si "International School of Martial Arts" pentru onoarea de a ne acorda acest titlu.

Calendar Activități

Vezi Calendarul Activitatilor Federației Române de Kaisendo

Foarte important

DVD-Stagiu-Kanazawa_m

DVD-ul oficial cu imagini de la stagiul cu Kancho Kanazawa din 2011, se poate comanda doar prin telefon la nr. 0745.186.957 sau 0728.254.617