Dl. Costica Ursac - 6 Dan Kaisendo, Presedintele Federatiei Romane De Kaisendo, a fost invitat la “International Hall of Fame”, organizat de “International School of Martial Arts” la Valencia – Spania.

 

In perioada 21-23 Octombrie 2016 la Valencia – Spania s-a desfasurat a XVI-a editie a “Hall of Fame” la care Federatia Romana de Kaisendo a fost invitat prin persoana Dlui Costica Ursac.

Evenimentul organizat de I.S.M.A. (International School of Martial Arts), s-a desfasurat la Hotelul Sorolla Palace din Valencia, unde au participat importanti reprezentanti ai Artelor Martiale de pe mapamond. Programul evenimentului a debutat Vineri 21 Octombrie cu o intrunire informala a invitatilor, a continuat Sambata 22 cu antrenamentul specific evenimentului si s-a finalizat tarziu in noapte cu Gala Premiilor “Hall of Fame”.

Punctul culminant al evenimentului “Hall of Fame”, decernarea premiilor si distinctiilor, a condus pe “covorul rosu” pe cei mai reprezentativi invitati din lumea artelor martiale, printre care s-a regasit si reprezentantul Romaniei pentru Kaisendo. Acest lucru a fost un moment emotionant pentru noi si o noua dovada a aprecierii noastre pentru sustinerea si dezvoltarea Kaisendo in Romania.

Multumim organizatorilor si I.S.M.A. pentru invitatia facuta si pentru nominalizarea facuta, ceea ce reprezinta un titlu onorabil pentru activitatea Kaisendo in Romania.

Calendar Activități

Vezi Calendarul Activitatilor Federației Române de Kaisendo

Foarte important

DVD-Stagiu-Kanazawa_m

DVD-ul oficial cu imagini de la stagiul cu Kancho Kanazawa din 2011, se poate comanda doar prin telefon la nr. 0745.186.957 sau 0728.254.617