In perioada 08 -09 Octombrie 2106 la sala de sport Antilopa din Bucuresti s-a desfasurat cel de-al VIII - lea Seminar de Kaisendo, sustinut de fondatorul sistemului Kaisendo, Juan Jose Diaz - 10 Dan din Spania.

Evenimentul a fost organizat de C.S.”Dragon” Bucuresti sub egida Federatiei Roamane de Kaisendo si la care au participat sportivi de la cluburile: Sanada Dojo- Iasi; Budokan-Vaslui; Tayo Seishin-Cluj; Tornado Kids-Ploiesti; Melbax-Iasi; Ghepardo- Popesti Leordeni; Bailando-Ploiesti si Dragon-Bucuresti.

Si de data aceasta Soke Juan Diaz ne-a tinut un stagiu interesant cu noi tehnici si posibilitati de fixare, proiectare, imobilizare sau aparare si contraatac in caz de necesitate. Toti sportivii au fost foarte multumiti si cu siguranta le va ramane in memorie mult timp acest eveniment.

Multumesc inca o data sportivilor, instructorilor si nu in ultimul rand parintilor pentru sprijinul acordat la susutinerea acestui eveniment. Speram pentru viitor la un aport mai sustinut a tuturor membrilor federatiei si o mai buna colaborare la evenimentele noastre.

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.