Sambata 19 Noiembrie 2016 la sala de sport Antilopa din Bucuresti, s-a desfasurat Cupa Federatiei Romane de Kaisendo, competitie aflata in calendarul F.R. de Kaisendo. Sportivi de la cluburile afiliate la Federatie, s-au intrecut la cele 6 probe de concurs aflate in lista F.R. de Kaisendo, fapt ce a dus la posibilitatea sportivilor de a particilpa la mai multe probe de competitie si inplicit la urcarea, de mai multe ori pe podiumul de premiere.

Competitia s-a desfasurat in conditii foarte bune atat din punct de vedere organizatoric cat si privind modul de prezentare al sportivilor pe suprafata de lupta, care au dat doavada de respect si fair-play reciproc. Putem spune ca aceasta competitie a fost poate cea mai linistita competitie si deontologia artelor martiale a fost de data aceasta cu siguranta respectata. Multumim si pe aceasta cale Comitetului de Organizare al competitiei in frunte cu Dl.Florea Ionel, D-nei Enache Todosi Mirela pentru fotografii, arbitrilor pentru prestatia avuta pe suprafetele de lupta si nu in ultimul rand parintilor si sportivilor perezenti la competitie.

Multumim si familiei Baciu pentru sponsorizarea facuta copiilor precum si tuturor celor implicati in buna desfasurare a evenimentului.

Felicitari tuturor sportivilor pentru rezultatele obtinute !

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.