26-28 octombrie 2012

hall_of_fame_2012

Si la “Hall of Fame 2012”, reprezentantii Romaniei pentru Kaisendo,

Dl. Liviu Claudiu Danila – 6 Dan Kaisendo, Vicepresedinte si Dl. Costica Ursac - 5 Dan Kaisendo,Presedintele Federatiei Romane De Kaisendo, au fost invitati la “International Hall of Fame:”, organizat de “International School of Martial Arts” la Valencia – Spania.

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 26-28 Octombrie 2012 si a fost organizat in colaborare cu;

  • The City Council of Valencia
  • American Marcial Arts Hall oh Fame
  • World Union of Grand Masters
  • International Federation of Jukaikido Hall of Fame
  • East Coast Martial Arts Association
  • Hotel Abba Acteon

La eveniment au participat delegati din tari precum: Germania, Mexic, Argentina, Italia, Monaco, Portugalia, Romania, Spania si S.U.A.

Anul acesta Comitetul de organizare al evenimentului a fost format din mari maestri ai Artelor Martiale precum: Santiago Sanchis – 10 Dan Policial Self Defence: J.J.Diaz – 10 Dan Kaisendo; George Bierman - 8 Dan Ju Jutsu si altii. A fost present ca de fiecare data la eveniment Alfredo Tucci directorul editurii “Budo International”.

La gala de decernare a premiilor, anul acesta pe langa demonstratia facuta de reprezentantii “El Scrima” din Italia, Soke J.J.Diaz a prezentat o interesanta demonstratie de Autoaparare care a impresionat intreaga asistenta. Festivitatea de premiere a prezentat in fata asistentei pe cei mai meritorii maestri ai anului 2012, printre care s-au numarat si dl.Liviu Claudiu Danila si Costica Ursac care a fost recompensat cu titlul de “Antrenor al Anului”.

Nu putem decat sa multumim organizatorilor si “International School of Martial Arts” pentru onoarea de a ne acorda acest titlu.

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.