21-23 octombrie 2016

hall of fame 2016

Dl. Costica Ursac - 6 Dan Kaisendo, Presedintele Federatiei Romane De Kaisendo, a fost invitat la International Hall of Fame, organizat de “International School of Martial Arts” la Valencia – Spania.

In perioada 21-23 Octombrie 2016 la Valencia – Spania s-a desfasurat a XVI-a editie a “Hall of Fame” la care Federatia Romana de Kaisendo a fost invitat? prin persoana Dlui Costica Ursac.

Evenimentul organizat de I.S.M.A. (International School of Martial Arts), s-a desfasurat la Hotelul Sorolla Palace din Valencia, unde au participat importanti reprezentanti ai Artelor Martiale de pe mapamond. Programul evenimentului a debutat Vineri 21 Octombrie cu o intrunire informala a invitatilor, a continuat Sambata 22 cu antrenamentul specific evenimentului si s-a finalizat tarziu in noapte cu Gala Premiilor “Hall of Fame”.

Punctul culminant al evenimentului “Hall of Fame”, decernarea premiilor si distinctiilor, a condus pe “covorul rosu” pe cei mai reprezentativi invitati din lumea artelor martiale, printre care s-a regasit si reprezentantul Romaniei pentru Kaisendo. Acest lucru a fost un moment emotionant pentru noi si o noua dovada a aprecierii noastre pentru sustinerea si dezvoltarea Kaisendo in Romania.

Multumim organizatorilor si I.S.M.A. pentru invitatia facuta si pentru nominalizarea facuta, ceea ce reprezinta un titlu onorabil pentru activitatea Kaisendo in Romania.

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.