22-24 octombrie 2010

danila_diaz_ursac

In perioada 22-24 Octombrie 2010 reprezentantii Romaniei pentru Kaisendo, Dl. Liviu Claudiu Danila – 6 Dan Kaisendo si Dl.Costica Ursac - 5 Dan Kaisendo, au fost invitati la “International Hall of Fame:”, organizat de “International School of Martial Arts” la Valencia – Spania.

Evenimentul s-a desfasurat in colaborare cu:

  • The City Council of Valencia;
  • American Marcial Arts Hall of Fame;
  • World Union of Grand Masters;
  • International Federation of Juk Aikido Hall of Fame;
  • East Coast Martial Arts Association;
  • Hotel Abba Acteon.

si la care au participat delegati din tari precum:

Germania, Andora, Argentina, Brazilia, China, Israel, Italia, Monaco, Portugalia, Romania, Spania, S.U.A.

Comitetul de organizare al evenimentului a fost format din mari maestri ai Artelor Martiale precum: Santiago Sanchis, Paolo Cangelosi, Richard Repsher, George Bierman, Nicolai Smirnov, actorul de filme cu Arte Martiale Vicent Lyn si Directorul marii edituri “Budo International” – Alfredo Tucci.

Printre marii protagonisti ai evenimentului s-au numarat mari nume din lumea Artelor Martiale precum:

J.J.Diaz – 10 Dan Kaisendo, Santiago Sanchis – 10 Dan Juk Aikido, Joseph Williams – 10 Dan Aikido; Evan Pantazi – 10 Dan Kyusho; John Pellegrini - 9 Dan Hapkido, Nicolai Smirnov – 9 Dan Karate, Jose Luis Isidro – 8 Dan Aikido; George Bierman - 8 Dan Goshin Jutsu Karate; Juan Jose Negreira – 7 Dan Kenpo Policial;  David Arama – Instructorul sef Kapap din Israel.

Pe lista invitatilor s-a numarat si marele actor Jackie Chan care din pacate a fost reprezentat de cativa dintre studentii sai care au prezentat si o mica demonstratie de arte martiale.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Hotelului Abba din Valencia intr-o atmosfera de inalta tinuta.

Conferinta Mondiala de Politie de Vineri 22 Octombrie a fost precedata de o interesanta intrunire cu marile nume din lumea artelor martiale.

Seminarul de a II a zi a reunite pe tatami pe toti invitatii la acest important eveniment, si la care,cu totii am facut un interesant schimb de experienta in cele 4 sedinte sustinute de:  Juan Jose Negreira – 7 Dan Kempo Policial;

Nikolai Smirnov – 9 Dan Karate; Master Antonio Montana 5 Dan si David Arama – Instructorul Sef  Kapap din Israel.

Seara de Sambata 23 Octombrie a reunit intr-o excelenta tinuta de gala pe toti invitatii de la aceasta editie a “Hall of Fame”, unde s-au acordat importante distinctii si onoruri.

Si reprezentantul Kaisendo in Romania, Sensei Liviu Claudiu Danila, a fost distins cu premiul “Instructorul anului 2010”, lucru care ne-a onorat si bucurat enorm de surpriza facuta de aceasta prestigioasa institutie.

Speram ca si anul viitor sa putem participa la acest important eveniment din lumea Artelor Martiale.

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.